Follow me

LAST VAN WRIJVENDE DIJEN EN IRRITATIE? DAN IS DIT DE OPLOSSING!
april 25, 2017|Tips & Tricks

LAST VAN WRIJVENDE DIJEN EN IRRITATIE? DAN IS DIT DE OPLOSSING!

LAST VAN WRIJVENDE DIJEN EN IRRITATIE? DAN IS DIT DE OPLOSSING!

Met de zonnige zomerdagen in zicht worden de luchtige zomerjurkjes weer bovengehaald en verdwijnen onze dikke winterbroeken steevast in de kast. Een feest voor velen, maar helaas niet voor iedereen. Want zonder bescherming van stof durft de wrijving van de dijen voor heel wat irritatie en ellende zorgen. Uiercreme en deosticks kunnen dan wel voor enige verluchting zorgen, maar dankzij de bandelette voorkom je wrijving en irritatie én loop je er gewoon super sexy en vrouwelijk bij! 

U hoort het goed! Geen last hebben van schurende dijen én er super hot en sexy bijlopen, het kan! Dankzij de elegante ultravrouwelijke bandelette!

De bandelette zorgt voor comfort en bescherming waardoor je irritatie voorkomt. De siliconen strip zorgt dat de kanten banden goed op hun plaats blijven zitten en zorgt voor het nodige comfort. Je dijen gaan niet langer tegen mekaar schuren waardoor je lekker actief en onbezorgd je gangen kan gaan!


verkrijgbaar bij M&S mode / prijs: €9,99 / maat: M – XXL

Materiaal: 95% polyamide / 5% elastaan

Bestellen via de webshop? Dat kan! klik hier om de bandelette te online te bekijken. 

no comments
Share